Van Dansen naar Klimmen Dankzij SportPartner

Van Dansen naar Klimmen Dankzij Sportpartner! 

Hoe gaat 'ie, Sportpartner Team?!?! Mijn naam is Abby en ik ben weg van jullie service! Ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb! Wij, atleten, danken jullie duizendmaal voor de hulp die jullie ons geven om elkaar te vinden. Ik dans al jaren (voornamelijk hip-hop) maar ik was al zo lang op zoek naar 'ns 'n keer iets anders, zowel binnen het dansen als daarbuiten. 

Toen ik jullie service vond dacht ik dat ik dan misschien wat nieuwe mensen zou kunnen vinden die me wat nieuws konden leren en dat is ook echt gebeurd! 

Ik probeerde van alles uit op jullie site. Er waren een heleboel verschillende mensen die aan heel veel interessante sporten deden. Ik had een hele serie gesprekken met allerhande matches, maar besloot uitendelijk een mede Sportpartner lid te ontmoeten die aan klimmen deed.

We spraken af in een koffietentje in de stad waar we allebei wonen om persoonlijk kennis te maken en om te kijken of we a) normaal waren maar ook of we b) in staat waren om samen tijd door te brengen in het echte leven en niet alleen maar door te chatten op Sportpartner. :-)

Nou, toen we koffie gingen drinken hadden we een G-E-W-E-L-D-I-G gesprek en we zagen elkaar helemaal zitten. 
We zijn van plan om binnenkort samen indoor te gaan klimmen in een sporthal en dan – als ik het klimmen een beetje onder de knie heb – gaan we de bergen in om het daar in het echt te proberen!

Maar dat is nog niet alles!!! Weet je nog dat ik zei dat ik ook iets nieuws in dansen wilde proberen?

Nou, een van de mensen waar ik mee gematcht was doet niet alleen aan ballet maar geeft er ook les in!

Het was niet helemaal nieuw voor mij, maar de laatste keer dat ik balletschoentjes aan had was ik nog een klein meisje. Dat is al meer dan 20 jaar geleden! We spraken af bij een studio waar we allebei al eens geweest waren en ik heb zo'n fantastische tijd gehad! Om voor het eerst in 20 jaar weer op de spitzen te staan was ongelooflijk! Zo leuk! In ruil voor haar tijd om mij de beginselen van ballet (weer) bij te brengen, heb ik mijn nieuwe sportpartner de laatste hip-hop moves geleerd! 

In ieder geval, ik wou jullie hardstikke bedanken voor het feit dat jullie deze service verlenen. Het is voor mij ontzettend veel waard geweest.

—Abbey

 

 

 

Gerelateerde tags :

Danspartner
...
...

Gefeliciteerd! Je hebt iemand gevonden!

Jullie hebben allebei elkaars profiel bekeken en goedgekeurd. Je kan nu een gesprek beginnen.

Select language