Nooit Gedacht weer op de Tennisbaan te Staan

Voor mij is tennis altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Ik ging naar de publieke banen in het park of naar mijn tennisclub en speelde enkel of dubbels met wie maar wilde. Soms wel vijf keer per week. Ik vond een nieuwe baan en moest niet alleen naar een andere plaats, maar zelfs naar een ander land verhuizen. Ik vond het moeilijk om nieuwe vrienden te maken, laat staan om af en toe een wedstrijdje te spelen op de tennisbaan. Lang verhaal kort;  Ik begon depressief te worden en miste mijn vrienden en familie.   

Toen ik verhuisde was het herfst en het werd al snel winter. Het was hier veel kouder dan wat ik gewend was en het was er niet bij om even naar het park te gaan om een balletje te slaan met andere tennissers. Gelukkig had ik nu wel wat vrienden gevonden via mijn werk maar er was niemand bij die tenniste en dat zou dan ook indoors moeten zijn. De buitenvelden waren allemaal afgesloten 

De dag dat een van mijn collega's me een link stuurde naar Sportpartner, was de dag dat mijn leven veranderde. Het was heel eenvoudig om te registreren en binnen een paar minuten kon ik al naar potentiële tennis partners zoeken die bij mij in de buurt woonden. Het was gemakkelijk om de Sport Roulette functie te gebruiken. Na enig zoeken vond ik Jenn F., een vrouw die wat jonger is dan ik en die in dezelfde wijk woonde als ik! Ik keurde haar goed als een match en wachtte af wat er zou gebeuren.

Binnen eens 24 uur kreeg ik al een e-mail van Sportpartner om me te laten weten dat Jenn F. mij ook goedgekeurd had en ze had me zelfs al een berichtje gestuurd. We leerden elkaar een beetje kennen via chatten en ze vertelde dat ze lid was bij een tennisclub die ook binnenbanen had. Ze vroeg me of ik zin had om er een partijtje te gaan spelen!

Sinds die tijd zijn we al verschillende keren naar deze binnenbanen geweest en spelen we een aardig partijtje tennis. Mijn racquets liggen geen stof meer te verzamelen, ik sta weer op de baan en ik ben weer helemaal boven Jan!

Weet je wat nog het leukste is? - Ik heb er een geweldig nieuw maatje bij.

Ik ga niet verkondigen dat Sportpartner perfect is, maar het is heel erg goed en wat mij betreft: ik zou Jenn F. nooit hebben leren kennen OF weer begonnen zijn met tennissen (tenminste niet in deze winter) zonder Sportpartner. Dank jullie wel, jongens, jullie zijn geweldig!

— Erik

 

Gerelateerde tags :

Tennis
...
...

Gefeliciteerd! Je hebt iemand gevonden!

Jullie hebben allebei elkaars profiel bekeken en goedgekeurd. Je kan nu een gesprek beginnen.

Select language