Brabant1957

13 Maart 2015

Doeltreffend !

Nieuwe site is niet een verbetering. Helaas.


Jandino

5 Februari 2015

Kijk vooral wat jij via deze site kunt vinden

Ik loop hard, ik zwem en ik doe aan duurtijd fietsen, ja inderdaad, ik doe ook mee aan triatlons. SportPartner heeft me geholpen om andere mensen met dezelfde passies te vinden en met wie ik samen kan trainen voor wedstrijden. Het kostte me weinig moeite om mijn profiel te maken, het is een erg gebruikersvriendelijke site. Ook het matchen aan de juiste personen bij mij uit de buurt, was vrij eenvoudig. Ik heb meteen contact gelegd en ik heb met meerdere mensen berichten uitgewisseld. Als je iemand zoekt om mee te sporten, dan zou ik zeker deze site even bekijken. Mijn vrienden en familie krijgen in ieder geval een link van mij naar SportPartners.


Sofietje

5 Februari 2015

Door SportPartner kwam ik in contact met andere vrouwelijke golfspelers

Golf is altijd mijn grote passie geweest, maar het was altijd een probleem om vriendinnen te vinden die mee wilden doen. Ik wil best tegen mannen spelen hoor, daar heb ik niets op tegen, maar het is ook weleens leuk om met vrouwen te spelen en een middagje als vrouwen onder elkaar door te brengen. Binnen SportPartner kon ik zoeken naar vrouwen die van mijn leeftijd zijn en die bij mij in de buurt wonen, echt ideaal. Ik twijfelde al bijna aan het bestaan van deze vrouwen, maar nu heb ik ze gevonden! Maakt dat SportPartner perfect? Dat niet, maar in vergelijking met vergelijkbare sites is het wel 100% beter!


Max

4 Februari 2015

SportPartner veranderde mijn leven (een klein beetje dan;-))

Het klinkt nogal als een cliché, maar toch is het echt waar, SportPartner veranderde mijn leven. Iets minder dan een jaar geleden was ik te zwaar, eenzaam en depressief. Ik zat gevangen in een cirkeltje van ongelukkig zijn: ik vond niet dat ik er leuk uitzag, maar ik bleef toch eten om mezelf te troosten. Dat maakte het probleem alleen maar erger. Via SportPartner leerde ik mensen kennen die me van de bank af hielpen, de sportschool in. Daardoor zag de wereld er opeens anders uit voor mij. Sinds ik mijn profiel aanmaakte, heb ik die al een paar keer moeten bijstellen, want ik ben 6 kilo afgevallen, ik voel me beter en vooral gelukkiger. Daarom krijgen jullie van mij 5 uit 5 sterren!


...
...

Gefeliciteerd! Je hebt iemand gevonden!

Jullie hebben allebei elkaars profiel bekeken en goedgekeurd. Je kan nu een gesprek beginnen.

Select language